"Näitelust" toob suvel Alle-Saijale näitelusti!

Kanepi suur teatrisuvi toob Kanepisse külalisi ka naabermaakondadest. Võrumaalt tuleb Alle-Saijale lustaka näitemänguga Lasva rahvamaja näitetrupp "Näitelust", kes astub üles reedel 8. augustil V. Osila looga "Küladetektiiv".


Küllap aimate, kui tüütu võib olla naabrinaine, kes kogu aeg oma nina teiste asjadesse topib. Mis aga juhtub siis, kui naabritel lõplikult mõõt täis saab ja nad ohjad enda kätte otsustavad võtta? Sehkendamist ja suhete klaarimist on omajagu, aga nalja saab ka kindlasti. Tulge siis kaema, kuidas naabrid omavahel jõudu katsuvad!

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • w-facebook
  • Twitter Clean

© 2020 Alle-Saija Teatritalu

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now