top of page

Lihvisime "Asenaist" professionaali käe all

Laupäeval 28. juunil toimus taas "Asenaise" proov koos lavastaja juhendaja Katrin Nielseniga, kes andis viimaseid nõuandeid lavastuse lihvimiseks, et saaksime järgmisel paaril nädalal läbimängudele keskenduda. Saime häid soovitusi, kuidas mõnesid olulisi stseene "suureks" mängida, kuidas kehaliste misanstseenide abil paremini publiku tähelepanu hoida ning kuidas hea dramaturgia reeglite kohaselt lavastus kokku võtta nii, et lõpus oleks "suur finaal". Lisaks headele nõuannetele maitsesime Aivo küpsetatud ülihäid pannkooke ja tõdesime, et teater ja suvepäike lähevad ikka väga hästi kokku ning talus teatrit teha ... see on imetore!

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page