Kanepi suure teatrisuve piletid nüüd eelmüügis saadaval!

13/5/2015

Sel aastal toimub Alle-Saija Teatritalus taas Kanepi suur teatrisuvi. See avatakse 10. juulil Alle-Saija Teatristuudio lavastusega "Paradiisum", mida mängitakse suve jooksul kokku 8 korral. Teatrisuvi kestab 30. augustini ning selle aja jooksul astuvad lisaks Alle-Saija Teatristuudiole  teatritalu lavalaudadel üles Pajusi Teater, Salme Vallateater, Alburahva Teater, Seasaare Näitemängu Selts, Lasva rahvamaja näitering "Näitelust" ning Kanepi harrastusteater.

 

Kokku toimub teatrisuve raames 17 etendust. Kõigil huvilistel on võimalik soetada etenduste piletid juba praegu Piletilevi EELMÜÜGIST. Teatrisuve etenduste kohta leiab rohkem infot SIIT. Rõõmsate kohtumisteni suvel Alle-Saijal!

 

Please reload

Alle-Saija Teatritalu alustab tegevust!

10/01/2014

1/1
Please reload

Viimased postitused
Please reload

Arhiiv