top of page

Kanepi suure teatrisuve piletid nüüd eelmüügis saadaval!

Sel aastal toimub Alle-Saija Teatritalus taas Kanepi suur teatrisuvi. See avatakse 10. juulil Alle-Saija Teatristuudio lavastusega "Paradiisum", mida mängitakse suve jooksul kokku 8 korral. Teatrisuvi kestab 30. augustini ning selle aja jooksul astuvad lisaks Alle-Saija Teatristuudiole teatritalu lavalaudadel üles Pajusi Teater, Salme Vallateater, Alburahva Teater, Seasaare Näitemängu Selts, Lasva rahvamaja näitering "Näitelust" ning Kanepi harrastusteater.


Kokku toimub teatrisuve raames 17 etendust. Kõigil huvilistel on võimalik soetada etenduste piletid juba praegu Piletilevi EELMÜÜGIST. Teatrisuve etenduste kohta leiab rohkem infot SIIT. Rõõmsate kohtumisteni suvel Alle-Saijal!

poster.jpg
Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page