top of page

Õhtu hääled lõpetasid Kanepi teatrisuve

Tõrviku-ja küünlatulede valguses võttis publik õhtuhämaruses istet ümber suure lõkke. Laual lõhnasid kringel ja kook ning auras soe tee. Oli 29. august, päev, mil rannarahvas tähistab Eestimaa randadel lõkete süütamisega traditsioonilist muinastulede ööd. Ehkki Lõuna-Eestis rannatulede traditsiooni ei ole, süütasime meiegi Alle-Saijal rannarahva eeskujul taas oma pisikesed muinastuled, et ära saata selleaastane Kanepi teatrisuvi.


Kui eelmist teatrisuve aitasid kokku võtta Mari Kalkun ja Hendrik Hinrikus sumeda suveõhtu kontserdiga, siis sel aastal kajasid õhtus verivärske loomingulise kollektiivi Vita Brevis Medicina Longa hääled. Koosseisus Kent Joosep, Imbi Pallo, Ülle Sillamäe, Jaanika Ulst, Martin Kikerman, Tiina Neeve ja Ingrid Ulst loeti eesti luulet, mängiti kitarri ja lõõtsa ning lauldi tuntud ja vähemtuntud laule. Loominguliselt, spontaanselt ja vabalt, nagu teatrirahvale kombeks. Kontserdi saatel saatsime arhiiviriiulile teatrisuve, mis oli täis lõbusaid momente, nalja ja head teatrit, aga ka märga mänguilma ja mõningaid ebaõnnestumisi. Teatrisuve, mis tõi Alle-Saija lavalaudadele uusi sõpru Saaremaalt ja Viljandimaalt ning viis meid taas kokku vanade sõpradega Järvamaalt, Võrumaalt ja Jõgevamaalt. Oli armas ja tore suvi, mille käigus pakkusime Alle-Saijal teatrielamust ligi 750le külastajale. Aitäh, head sõbrad, teie toetuse ja siira huvi eest meie tegemiste vastu! Ilusat sügist ja kohtumiseni järgmistel teatrisuvedel!


Kellel ei õnnestunud kontserti kuulama tulla, saab siit lingilt näha-kuulata läbilõiget kontserdist "Õhtu hääled Alle-Saija Teatritalus":

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page