Pühaderõõm on jagatud rõõm ...

22/11/2015

Ka sel aastal tahame oma pühaderõõmu jagada. Seepärast lähebki Alle-Saija Teatristuudio tuleval jõulukuul külla Tartu hooldekodu rahvale, et pakkuda neile jõulurõõmu oma heategevusliku jõulukontserdiga. 

 

Kontsert toimub laupäeval 5. detsembril algusega kl 16:00 ja selle raames astuvad tuntud ning vähemtuntud jõululaulude ja jõululugudega üles Alle-Saija Teatristuudio näitlejad Jaanika Ulst, Ülle Sillamäe, Doris Pavlov, Kent Joosep ja Ingrid Ulst. Kontsert on inspireeritud stuudio eelmise aasta jõululavastusest "Minu jõulud" ning jõululugudena kajavad nii tuntud  kirjameeste ja ühiskonnategelaste kui ka täiesti tavaliste Eestimaa inimeste meenutused oma jõuludest. Ilusat pühadeaja algust!

 

 

Please reload

Alle-Saija Teatritalu alustab tegevust!

10/01/2014

1/1
Please reload

Viimased postitused
Please reload

Arhiiv