Suveetenduste piletid nüüd Piletilevi eelmüügis!

Kanepi teatrisuvi 2016 sai stardipaugu ning alustasime Alle-Saija Teatristuudio suviste etenduste piletite eelmüüki. Alates tänasest on Piletilevi müügipiunktides saadaval muusikalise koguperelavastuse "KARDEMONI LINNA RAHVAS JA RÖÖVLID" kõigi 8 etenduse (09., 10., 16., 17., 23., 24. juuli ning 20. ja 21. august) piletid. Samuti on saadaval õuduskomöödia "PROUA DAAM" kahe etenduse (16. juuli ja 20. august) piletid. Teatrisuve toetavad Eesti Kultuurkapital ja kohaliku omaalgatuse programm. Kohtumiseni suvel Alle-Saijal!

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • w-facebook
  • Twitter Clean

© 2020 Alle-Saija Teatritalu

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now