top of page

Kevadel alustatud projektid teatri edendamiseks Alle-Saijal


Alle-Saija Teatritalu on oma kolme tegutsemisaasta jooksul jõudsalt arenenud ning kui vaadata, kuhu oleme tänaseks jõudnud, on vahel isegi raske uskuda, et vaid 3 aastat tagasi seisime tühjas taluõues ja pidasime plaani, kuidas saada pea olematute vahendite kiuste endale suvelavastuseks lava ning publikuala. Tühjalt seisvast põllumajanduslikku vanavara täis laudahoonest teatrisaalina ei julgenud siis isegi mitte mõelda. Tänaseks on aga mõlemad vägagi käegakatsutavaks saanud.


Alle-Saija Teatritalu suvelavastuse dekoratsioonid on valmimisjärgus


Meie oma vabatahtliku töö ja suure tahtmise kõrval on olulise panuse meie arengusse andnud kohaliku omaalgatuse programm, mis on teatritalu vajalikkusse uskunud ning olnud valmis meie tegemistele ikka õla alla panema. Meil on hea meel teatada, et ka 2016. aasta kevadvooru esitatud projektid teatritalu sisesaali II etapi rahastamiseks ning Kanepi teatrisuve toetamiseks olid edukad ja kohaliku omaalgatuse programm ütles mõlemale "jah" sõna. Seega oleme innukalt mõlemaid projekte rakendamas. Teatrisuve projekt, mida valmistame ette juba alates aprillikuust, alustab 9. juulil ja stardipauguks on lavastus "Kardemoni linna rahvas ja röövlid". Üldse astub üles 7 truppi 18 etendusega. Tegelaste ruumi põranda ja saali akende ning lava tekstiilidega tegeleme juba samuti. Kuigi tööd on palju, oleme väga entusiastlikud, sest äärmiselt motiveeriv on teada, et ka keegi teine meie tegemistesse sedavõrd usub, et on valmis meid toetama. Kohaliku omaalgatuse programmi kõrval toetab teatrisuve toimumist järjekindlalt ka Eesti Kultuurkapital.


Projektide tugi aitab jätkuvalt täita meie suurt missiooni teha teater maainimestele kättesaadavamaks ning hoida etenduste piletihinnad taskukohased kõigile teatrihuvilistele. Oleme kõigile oma sõpradele ning toetajatele tänulikud. Kohtume teatrisuvel juba 9. juulil ning uue sisesaali avaetendusel 16. juulil!

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page