top of page

Hooaeg on läbi, elagu hooaeg!

Selleaastane Kanepi teatrisuvi Alle-Saija Teatritalus lõppes 21. augustil etendusega „Kardemoni linna rahvas ja röövlid“, mis tõi Alle-Saijale üle 150 külalise. Selleaastane teatrisuvi oli üldse väga publikurohke ja kokku külastas teatritalu etendusi üle 1600 inimese. Rõõmuga saame öelda, et sel suvel avastasid tee Alle-Saijale kümned ja kümned uued külastajad, kaugeimad tulijad sõitsid kohale lausa Läänemaalt. Traditsioonilise päevateatri kõrval töötas hästi ka ööteatri kontseptsioon. Seega saime sel suvel pakkuda midagi igale eale ja maitsele. Edukas Kanepi teatrisuvi 2016, mis sai teoks tänu kohaliku omaalgatuse programmi ja Eesti Kultuurkapitali toetusele, kinnitas taas, et rahvateatrit ja Alle-Saija Teatritalu on kogukonnale jätkuvalt vaja.


Kuigi teatrisuvi on lõppenud, ei kao teater Alle-Saijalt kuhugi. Juba 8. septembril oleme külas Elvas LendTeatri majas, kus mängime populaarset etendust „Proua Daam“. 22.-24. septembrini pakume meie oma koduses Alle-Saija Teatritalu sisesaalis väikest teatriprogrammi. Näha saab 3 väga kõrge kvaliteediga ning festivalil palju tunnustust ja preemiaid pälvinud etendust.


Neljapäeval 22. septembril algusega kl 19:00 astub lavastuses „Kontrabass“ (lavastaja Ain Saviauk) üles üks Eesti tuntumaid ja tunnustatumaid harrastusnäitlejaid Margus Mankin. Laupäeval 24. septembril toimub Janno Puusepa teatriõhtu, et tutvustada Janno kui suurepärase dramaturgi ja lavastaja loomingut. Teatriõhtu raames etendub kell 19:00 T.Beckett'i legendaarne „Krappi viimane lint“, mille on lavastanud Janno ning mängib Rein Annuk. Kell 20:45 etendub aga Janno kirjutatud ning lavastatud tragikomöödia „Minejad“. Lavastus pärjati selleaastase Külateatrite festivali laureaadi tiitliga ning valiti Eestit esindama ka kõrgetasemelisel rahvusvahelisel festivalil Baltiramp 2016. Mängivad Matti Linno, Rein Annuk, Andrus Novoseltsev ja Tiina Tasa.


Ootame kõiki nautima head teatrit ja sügise algust Alle-Saija Teatritalus, et juhatada sisse uus teatrihooaeg. Teatrielamuseni!

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page