"Kardemoni linna rahvas ja röövlid" nüüd DVD-l!


Meil on hea uudis Kardemoni linna sõpradele! Kasperi, Jesperi, Jonatani, tädi Sofie, vana Tobiase ja teiste lõbusate tegelastega on võimalik nüüd taas kohtuda video vahendusel. Valminud on lavastuse DVD, mida on võimalik soetada, saates sõnumi SIIN. DVD hind 8 eurot.


Eelmisel suvel ülimenukaks osutunud muusikalist koguperelavastust "Kardemoni linna rahvas ja röövlid" saab näha veel viiel korral sel suvel ürituse "Kanepi teatrisuvi 2017" raames. Etendused 8., 9., 14., 15. ja 16. juulil 2017 Alle-Saija Teatritalus.

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • w-facebook
  • Twitter Clean

© 2020 Alle-Saija Teatritalu

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now