top of page

Taas talgud meie õues ... Sel aastal TEEME ÄRA!

TEEME ÄRA! jõudis sel aastal Alle-Saijale! Eks talgusid on meie õues ennegi peetud, aga kunagi varem ei ole need juhtunud samale päevale talgutega mujal Eestis. Sel aastal saime õigele päevale pihta ja seepärast nimetasime ka oma mitteametlikud talgud ametliku nimega "TEEME ÄRA!".


Mis siis ära tehtud sai? Oli nii tegus päev, et lausa mõtlema võtab, millest alustada. Puhastasime ja korrastasime põhjalikult teatrisaali, parandasime lavarajatisi, puhastasime vana küüniaseme ehitusjäänustest, ladustasime ülejäänud ehitusmaterjali, koristasime kive taluümbruse haljasalalt ... Tublisid abilisi oli nii suuri kui väikeseid, kõik käppa-ja ninapidi töö kallal. Ning tulemus sai seda väärt! Et pilt räägib rohkem kui tuhat sõna, siis meie PILDIGALERIISSE riputasime üles ka mõned pildid talgupäeva tegemistest. Aitäh kõigile tublidele osalejatele: JAANIKA, AIVO, KENT, ANDREI, DORIS, ARDI perega, MARTIN, IMBI, ANDO, MERIKE ja kõik väikesed ja suured, karvased ning vähemkarvased Ringtee tänavalt. Järgmiste talguteni!

Siis, kui Alle-Saija Kalevipojad Pihkvast laudu käisid toomas ...
Siis, kui Alle-Saija Kalevipojad Pihkvast laudu käisid toomas, vol 2 ...
Iga tööline on talgutele oodatud ... olgu tal siis karvane kasukas või pikk saba
Teater kolis talgupäevaks õueViimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page