top of page

Südamest südamesse salongiõhtu

Kuigi jõuluaeg alles algas, on jõuluhõng Alle-Saija Teatritalus juba olemas. Sel aastal on teatritalu saal esimest korda ehitud jõuluvanikutega ning ei puudu ka oma talu metsast toodud kuuseke. Kui üldse kusagil tekib vanaaegsete koduste jõulude tunne, siis on see meie teatritalu. Tahame teatritalu jõuluhõngu kõigiga jagada salongiõhtu-advendikontrserdil, mis toimub vahetult enne jõule, reedel, 22. detsembril algusega kl 18:00.


Et advendiaeg on armastuse, andeksandmise ja hingerahu aeg, on salongiõhtusse põimitud luulet ja muusikat armastusest, talvest ning ajast. Publiku ette toodud programm sünnib just sellel hetkel selles ruumis ja ainult sel ühelainsal korral: oma luulet loeb kohalik luuletaja Helin Vill, muusikalisi vahepalu pakub Alle-Saija Teatristuudio. Salongiõhtule kohaselt on kõigile kaetud ka väike kohvilaud. Ürituse toimumisele on õla alla pannud Eesti Kultuurkapital.


Võtame siis koos ühe jõuluhõngulise rahuliku tunni, et lihtsalt olla, rääkida ja laulda ... südamest südamesse.
Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page