top of page

Tänutahvel Eesti Vabariigilt

Tõsielusündmustel põhinevat autorilavastust "... ja õunapuud õitsevad" mängiti sel kevadel kodusaalis Alle-Saijal viimast korda laupäeval, 14. aprillil. Sellega on kevadises mängukavas planeeritud etendustest pooled toimunud ja ees ootavad külalisetendused mujal Põlvamaal ning väljaspool maakonda. Et poole maa edukat läbimist tähistada, ootas Alle-Saija Teatritalu ka üks väga ootamatu ja meeldiv üllatus. Eesti Vabariigile kingitud lavastuse eest anti just 14. aprilli etenduse järel teatritalule ja lavastuse trupile üle tänutahvel. See jääb meenutama südamlikku õhtut Alle-Saijal ja ühe armsa lavastuse etendusi.

Lavastus "... ja õunapuud õitsevad" on ühe Võrumaa pere lugu, mis esietendus 3. märtsil 2018 Alle-Saija Teatritalus. Selle autor ja lavastaja on Ingrid Ulst. Lavastus on jätkuvalt mängukavas, selle väljatoomist on toetanud Eesti Kultuurkapital ja Kanepi vald.

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page