top of page

Täna algas Kanepi teatrisuvi!

Lavastusega "Rekvisiitori tähetund" algas täna taas iga-aastane suveetenduste programm Alle-Saija Teatritalus. Teatrisuvi kestab 9. juulist 17. augustini ning pakub sel aastal mitmekesist teatrit, muusikalisest koguperelavastusest krimilugudeni välja.


Juulikuus mängitakse veel kolmel korral juba nimetatud lavastust "Rekvisiitori tähetund", samuti neljal korral muusikalist koguperelavastust "Meile tuli Jonn" ning laste lühietendusi "Mängime teatrijoogat!". 19. juulil on külas LendTeater komöödiaga "Pasjanss ehk Alatu kättemaks" ning 21. juulil saab näha Seasaare Teatri suhtelugu "Tiivarips". Augustikuu on tõsisemate etenduste päralt: kahel korral mängitakse krimipõnevikku "Täpselt nagu roos" ja tõsielulugu "... ja õunapuud õitsevad". Külalisetendustest näeb augustis Alburahva Teatri lugusid "Kapist välja!" ja "Vesi kandikul", Pajusi Teatri kevadist uuslavastust "... ja siis tuleb siia Kuningas!" ning Kanepi harrastusteatri komöödiat "Uljas neitsi". Teatrisuvi lõpeb 17. augustil kl 19:00 võrratu muusikateraapia kontserdiga kollektiivilt Ma-s-Ka ning instrumentalistidelt Lilia Märtmaalt ja Denis Vinogradovilt.


Kanepi teatrisuvi Alle-Saija Teatritalus on järjekorras juba kuues ning selle läbiviimist toetavad Eesti Kultuurkapital, Põlvamaa Omavalitsuste Liit, kohaliku omaalgatuse programm ja Kanepi vald. Aitäh sõpradele ja toetajatele! Ootame kõiki toredat teatrisuve nautima!

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page