top of page

Pühadeootus teatritalus

Sel aastal tuli jõuluaeg mitmete etenduste ja üritustega. Novembri lõpus esietendus Alle-Saija Teatritalus täiskasvanute muinasjutt "#tulehark", mida mängiti veel 4. ja 11. detsembril. Tegemist on rahvajutu "Vaeslaps ja talutütar" ainetel valminud pea peale pööratud looga, mis naeruvääristab tänapäevast brändi- ja nutiseadmete kultust. Loos astub üles teatristuudio fantastiline nelik (Argo Peetmaa, Aivo Kikerman, Meelis Vahtramäe, Hennu Krukov) koos Ülle Sillamäega ja teatrit tehakse sel korral nagu vanadel headel aegadel, kui lavale olid lubatud peaasjalikult ainult mehed. Etendustega jätkatakse kevadel.

Samuti sai teatritalus jõulude eel veelkord näha suvel esietendunud monokomöödiat "Rekvisiitori tähetund", mida mängiti 13. detsembril kl 20:00. Nimiosas on andekas Kent Joosep, keda sai näha vägagi temalikus, aga samas uudses rollis. Etenduse juurde pakuti glögi ja piparkooke, et ikka õige jõulutunne tekiks.


Lisaks etendustele toimus Alle-Saija Teatritalus 7. detsembril kl 18:00 imekaunis jõulukontsert "Armastuse aeg". Esitlusele tulid lood armastusest, loomisest, kodust, loodusest ja jõuludest. Kontserdil astusid üles Ele Millistfer (vokaal, klaver), Jaagup Jürgel (kitarr) ja Andres Alaru (kontrabass) ning osa kontserdikavast pärines Ele vastilmunud plaadilt "Alguse paik".

Kultuuriüritusi ja lavastusprojekte ning teatritalu arendamist toetavad Eesti Kultuurkapital, kohaliku omaalgatuse programm ning Kanepi vald. Teatritaluga teevad jätkuvalt head koostööd Mesipuu talu, Kirsi Ponitalu, Naha talu, Agnese keraamika ja Kanepi harrastusteater. Täname kõiki teatritalu sõpru, toetajaid ja koostööpartnereid ning soovime ilusat pühadeootust, kauneid jõule ning õnnerikast algavat aastat!

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page