top of page

Lõppes publikuala arendamise IV etapp

Alle-Saija Teatritalus sai valmis teatrimaja juurdeehituse arendamise III etapp, mille käigus teostati puurkaevu ja karkassi rajamine. Projekt, mis algas 1. aprillil 2019, teostati kohaliku omaalgatuse programmi toel. Teatritalu juurdeehituse rajamist on toetanud ka Kanepi vald. Nüüd on teatritalu juurdeehitus valmiduses, et jätkata tegevustega publiku jaoks kohvikualaga väikese saali, vesitualettide ja tuulekoja rajamiseks. IV etapiks saab hoone seinte ja katuse rajamine. Eesmärgiks on edaspidi pärast ligi 60 m2 suuruses juurdeehituse valmimist pakkuda publikule paremaid tingimusi, tuua teatritallu rohkem publikut ja esinejaid ning toetada sedasi etendustegevust. Selle kaudu saab ühtlasi piirkonna kultuurielu elavamaks muuta.

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page