top of page

Lonni otsib eelviimast korda meest Alle-Saija Teatritalus!

Märtsis Kanepi Seltsimajas esietendunud naljatükk "Lonni otsib meest" on käinud külas ümberkaudsetes valdades ja maakondades Võrust Tartuni ning saabunud on aeg peigmeheotsingul otsad kokku tõmmata. Eelviimast korda otsibki Lonni Õunapuu endale sobivat kaaslast reedel 1. augustil algusega kl 20:00 Alle-Saija Teatritalus. Kas ja kelle Lonni endale välja valib ning kas ka teine õde saab tanu alla, saavad teada need, kes meile 1. augustil Alle-Saijale külla tulevad.


Mängib Kanepi harrastusteater, lavastaja on Tuulike Mölder. Nimiosas Doris Pavlov, kaasa teevad Tiina Hoop, Aivo Kikerman, Meelis Vahtramäe, Hennu Krukov või Ülo Kärssin ja Ingrid Ulst. Neil, kes 1. augustil kuidagi Alle-Saijale tulla ei saa, on siiski võimalus Õunapuu-preilide kosjasobitusest osa saada 2. augustil, kui Mesipuu talus toimuva Rehepapi päeva raames mängitakse muude toredate etteastete hulgas maha ka "Lonni otsib meest" viimane etendus. Olete kõik oodatud!

allesaija.jpg

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page