top of page

"Asenaine" tõi rahvahulga Alle-Saija Teatritalu hoovi!

Laupäeva 12. juuli hommik algas Alle-Saijal tavapäratu sagimisega. Ühendati helijuhtmeid, seati lava ja rekvisiite, niideti muru, valmistati pileteid ja teeviitasid, lõigati värskeid kasevihtasid, tehti grimmi ja keerati vesilokke. Kõik ikka selleks, et valmis olla esietenduseks.


Esimesed külalised hakkasid Alle-Saijale saabuma mõned minutid peale kella kuut. Ilm oli soe, kuid nii tuuline, et vaheseinad pidime kõvasti lava külge kinni kruvima. Etenduse alguseks oli Alle-Saija publikualal end sisse seadnud ligi 150-pealine publikuhulk.


Teise pildi alguseks, kui lõbusas tujus Esko Latva (Tanel Ats) ja magister Miettinen (Aivo Kikerman) signaalitades autoga lavale sõitsid, oli mäng juba täies hoos ja hoogu jätkus lõpuni. Esietendust jäidki märkima hoogne tempo, lustlik mäng ning publiku seast kostvad sagedased naerupahvakud teksti peale, mis näitlejates endis harjumuse tõttu enam erilist naeru esile ei kutsugi.

IMG_2427.JPG

Esietendus läks korda ja teatrisuvi Alle-Saija Teatritalus sai väärika avapaugu. Lavastust "Asenaine" mängiti sama rõõmsas vaimus ka eile ning veel on ees kolm põhietendust ja üks lisaetendus. Samuti hakkab kätte jõudma külalisetenduste aeg ning reedel 25. juulil on külla oodata Rannu Külateatrit, kes toob lavale Janno Puusepa kirjutatud-lavastatud komöödia "Teie Jumal". Kohtume siis Alle-Saijal!

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page