top of page

16. augustil etendub Alle-Saija Teatritalus "Libahunt"

"Libahunt" on eesti kirjandusklassikasse kuuluv lugu vastamata armastusest, armukadedusest, eelarvamustest ja ... õnnetust lõpust. Tõmmu Tiina, vaba ja emotsionaalne hing, võlub ära heledaverelise perepoja Marguse ja põhjustab sellega meelehärmi pere kasulapses, heledat verd Maris, kes ise Margust armastab. Selline armukolmnurk ei saa mõistagi jääda lahenduseta, seda enam, et tõmmu Tiina on kogukonnas tõrjutu ...


Selle klassikalise loo toovad teatrilavale Teater NORA ja Pajusi Teater, kelle ühislavastus "Libahunt" esietendus alles eelmisel kuul Pajusis. Alle-Saija Teatritalus mängitakse "Libahunti" laupäeval 16. augustil algusega kl 20:00. Lavastaja on Anni Luud (Teater NORA), lavastuse koreograafid on K.Moosel ja R.Mänd. "Libahunt" on sellesuvise teatriprogrammi viimane, kindlasti väga omanäoline ja põnev külalislavastus, mida kutsume vaatama kõiki Alle-Saija Teatritalu ja hea rahvateatri sõpru. Kohtumiseni Alle-Saijal ja ... tulge siis tagasi!

Libahunt_poster.jpg

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page