top of page

Alle-Saija Teatristuudio alustas uut hooaega!

Septembri alguses alustas uut hooaega Alle-Saija Teatristuudio, et sügisel ja talvel rõõmustada publikut uute lavastustega.


Sügishooajal on meil töös kolm lavastust. Kõige varem, juba 28. novembril, tuleb lavale T.Kruusi lavastatav J.B.Priestely näided "Nad tulid linna". Lavastus räägib ühiskondlike ideaalide otsimisest, kaotamisest ja leidmisest. Lavastuses teeb kaasa peaaegu kogu Alle-Saija Teatristuudio. Samuti töötame J.Puusepa näidendiga "Leselised", mille suureks võtmeteemaks on armastus. Lavastus on plaanis publikuni tuua veebruaris-märtsis, kaasa teeb väiksem trupp. Jõulukuul tuleb lavale I.Ulsti seatud kontsert-lavastus "Minu jõulud", milles saate näha kogu Alle-Saija Teatristuudio truppi. Lavastuste kohta lähemalt: http://alle-saija.wix.com/alle-saija#!lavastused/ct6p

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page