top of page

Alle-Saija Teatristuudio astus Eesti Harrastusteatrite Liitu

19. oktoobril kiitis Eesti Harrastusteatrite Liidu (EHL) juhatus heaks Alle-Saija Teatristuudio avalduse EHL-i liikmeks astumise kohta. Liidu liikmena on meie teatriharrastajatel paremad võimalused saada otsekanalist infot Eesti harrastusteatrite tegemiste ja koolitusvõimaluste kohta, samuti jagada oma lavastuste infot teiste teatriharrastajate ja harrastusteatri huvilistega üle Eesti. Liikmelisus annab ka võimaluse mõelda kaasa Eesti harrastusteatrite arengu küsimustes EHLi üldkogu tegevuse kaudu.


EHL loodi 1989 eesmärgiga koordineerida ja arendada Eesti harrastusnäitetruppide tegevust. Liidu missiooniks on aidata kaasa vaimseid väärtusi hindava ja materiaalseid väärtuseid kasutada oskava inimese kujunemisele teatrikunsti kaudu ning toetada tema loomingulist ja tegusat elamiseviisi. Liidul on 49 liiget, ühes kooliteatritega küündib valdkonnas tegutsevate truppide arv pea 480-ni.

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page