top of page

Hing soe ja valus, üks aasta möödub ...

Alle-Saija Teatristuudio lõpetas 2014. teatriaasta laupäeval 20. detsembril Kanepi Seltsimajas antud kontsert-etendusega "Minu jõulud". Toimekas ja üllatusterohke aasta on seljataga, sellesse on mahtunud palju uut ning taasavastatud vana. Oleme mööduval aastal ise palju õppinud ja teistele teatrielamusi pakkunud. Oleme välja ehitanud meie kodusadama, Alle-Saija Teatritalu suvise mängukoha ning pannud aluse Kanepi teatrisuve traditsioonile. On, mida meenutada ja on, mida järgmiselt aastalt oodata ...


Lisaks Kanepi harrastusteatri egiidi alt valminud lavastusele "Asenaine" on augustis tegevust alustanud Alle-Saija Teatristuudio vaid mõne kuuga oma nime all välja toonud kaks lavastust, mille valmimisse on aktiivselt panustanud kõik teatristuudio liikmed. Aasta lõppedes oleme otsustanud panna aluse veel ühele traditsioonile, tunnustades oma häid kaaslasi, kes kogu trupi arvates aasta jooksul eriti silma on paistnud.


2014. aasta tunnustused pälvisid:


JAANIKA ULST - parim osatäitmine Kirsti Leivo rollli eest lavastuses "Asenaine"


KENT JOOSEP - parim kaasnäitleja Tauno Miettineni rolli eest lavastuses "Asenaine" ja Joe Dinmore'i rolli eest lavastuses "Nad tulid linna"


MEELIS VAHTRAMÄE - parim kaasnäitleja Cudworth'i rolli eest lavastuses "Nad tulid linna"


ÜLLE SILLAMÄE - humoorikaim osatäitmine Signe Sepponeni rolli eest lavastuses "Asenaine" ja proua Batley rolli eest lavastuses "Nad tulid linna"


IMBI PALLO - aasta üllataja


MARTIN KIKERMAN - aasta toetaja


ANDREI HARKOV - aasta toetaja.


jõulutervitus.jpg

Soovime kõigile pühadeootuse elevust, kauneid jõule ning tujuküllast aastavahetust. Toredate taaskohtumisteni uuel aastal!


Alle-Saija Teatritalu ja Teatristuudio pere

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page