top of page

Uuslavastus "Leselised" esietendub 27. veebruaril Kanepis

Kolm väga erinevat tänapäevast naist: avatud loomuga maanaine, tagasihoidlik korraarmastaja ja tormakas ekstravert. Neil kolmel on väga erinev arusaam elust ja armastusest. Ometi seob neid miski – sarnane elusaatus, kaotusvalu ja kurbus. Nad on Leselised.


- Meeste peale mõtlemine on ebasünnis. Meil on juba mehed.

- Meie mehed on surnud.

- Ja siis? Nad on ikkagi meie mehed …

- … kes on surnud.

- Ma saan aru küll, et surnud! Aga mina vandusin oma mehele truudust kuni surmani!

- Jah, nende surmani.


Alle-Saija Teatristuudio uuslavastus “Leselised” on Tartumaa 2013. aasta parimaks dramaturgiks tunnistatud Janno Puusepa sulest valminud ühevaatuseline tragikoomiline lugu, mis räägib armastusest ja surmast. Lavastuses on läbivaks teemaks armastuse erinevad tõlgendused ning see, kuidas mahajääjad kaotusvaluga toime tulla oskavad. Kuigi teema on tõsine, muudavad Janno Puusepa tekstidele omane sarkastiline huumor ja lihtsast ent võimalusterohkest tekstist tulenevad omapärased karakterid lavastuse väga nauditavaks. Lihtsuses peitub võlu!


“Leselised” esietendub 27. veebruaril algusega kl 19:00 Kanepi Seltsimajas. Lavastuses astuvad üles Alle-Saija Teatristuudio näitlejad Ülle Sillamäe, Jaanika Ulst, Doris Pavlov, Meelis Vahtramäe, Tanel Ats ja Kent Joosep. Lavastaja on Ingrid Ulst, heli-ja valguskunstnikud Ando Veebel ja Ingrid Ulst. Alle-Saija Teatristuudio ootab kõiki teatrisõpru etendusele ning soovib teatrielamust!


Leselised poster_ESIETENDUS.jpg

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page