top of page

Alle-Saija Teatritalu on Kanepi valla 2014 AASTA TEGIJA!

Reedel 20. veebruaril tähistati Kanepi Seltsimajas saabuvat Eesti Vabariigi aastapäeva ja samas toimus ka valla tunnustusüritus. Selle raames pälvis Kanepi valla 2014 AASTA TEGIJA tiitli MTÜ Alle-Saija Teatritalu. Tiitlit oli vastu võtmas Alle-Saija teatristuudio näitleja Kent Joosep.


tunnustusüritus_1.jpg

tunnustusüritus.jpg

Saadud tiitel on austav ja väärikas tunnustus teatritalu senistele tegemistele. Samuti innustab see meid uutele mõtetele ning plaanidele. Meie siiras tänu kuulub kõigile meie teatristuudio liikmetele, kes on andnud olulise panuse teatritalu arendamisse. Samuti täname kõiki oma sõpru ja toetajaid Kanepi vallas ning väljaspool. Ilma teieta poleks me kindlasti nii kaugele jõudnud. Loodame teid kõiki uuesti hea rahvateatriga rõõmustada sel suvel Alle-Saijal, kus toimub taas järjekordne suur Kanepi teatrisuvi. Toredate kohtumisteni ning head vabariigi aastapäeva!

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page