top of page

"Paradiisumi" proovid pildis

Oleme viimastel kuudel Alle-Saijal usinalt paradiisi ehitamisega tegelenud ja "Paradiisumi" proove teinud. Nüüd on aeg sealmaal, et saame kõigi sõprade ja huvilistega jagada väikeseid ülesvõtteid oma tegemistest SIIN. Lisame siia materjali jooksvalt ja loodetavasti valmib varsti ka väike videoklipp, kus meie loo eredamad momendid elusuuruses üles jäädvustatud.

Raske õppustel, kerge lahingus. Vanemseersant Karm (Jaanika Ulst) ja töödejuhataja Kesa (Aivo Kikerman) sõjaväelisel väljaõppel.


Nii et kes veel kahtleb, kas ikka tulla "Paradiisumit" vaatama ja kas see lugu ka piisavalt lõbus on, siis fotosüüdistused proovidest kinnitavad, et on küll ja tasub ikka tulla. Suviste kohtumisteni Kaagnal!

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page