top of page

Kanepi Seltsimajas esietendub 2. aprillil "Proua Daam"!

On rõõm raporteerida, et meie uuslavastus "Proua Daam" on ettevalmistustega jõudmas lõpusirgele! Veel paar nädalat sisukaid õhtuseid proove ja teatriseguseid laupäevi ning siis ta ongi teie ees - kummaline ja eraklik proua, kes valmistub pidama oma kes-teab-mitmendat sünnipäeva ja võõrustama oma tüütuid sugulasi. "Proua Daam" on kindlasti omapärane lavastus, vähem pöörane kui "Paradiisum", kuid kindlasti ka vähemkonventsionaalne kui teised senised Alle-Saija Teatrsituudio lavastused. Erandlik on ka see, et absurdisugemetega tragikomöödia ei ole pelgalt sõnalavastus, vaid sellesse on põimitud originaalmuusikat, mille on spetsiaalselt lavastuse jaoks kirjutanud pärimusmuusik Annika Oselin.


Loo autoriks on Tartumaa 2013. aasta parimaks dramaturgiks tunnistatud Janno Puusepp, kes seekord ka tüki ise lavastab. Kaasa teevad Ülle Sillamäe, Meelis Vahtramäe, Kent Joosep, Ingrid UIst, Imbi Pallo, Hennu Krukov, Tiina Neeve, Jaanika Ulst ja Marija Samorukova. Esietendus on laupäeval 2. aprillil algusega kl 17:00 Kanepi Seltsimajas. Lugu mängitakse sel kevadel veel Kiidjärvel (15.04. kl 20:00), Põlgastes (30.04. kl 19:00), Tartus (29.04. kl 20:00 ja 21.05. kl 17:00), Pajusis (14.05. kl 19:00) ja mujalgi. Lavastuse väljatoomist toetab Eesti Kultuurkapital, lavastuse mentoriks näitlejatöö osas on Ain Saviauk. Kohtumiseni aprillikuises Kanepis!


Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page