top of page

Mustlaslood augustikuus Alle-Saijal

Teatrietenduste täienduseks on Alle-Saija Teatritalul suur rõõm sel suvel võõrustada ka üht kaunist laulu-ja tantusetendust. Reedel 19. augustil algusega kl 19:00 toimub Alle-Saija Teatritalu õuel mustlasansambli Maljarka kontsertetendus "Khelesa, romale!" (Tantsi, mustlane!).

Maljarka on kümme aastat Tartus tegutsenud mustlastantsu ja -lauluansambel, mille liikmeid ühendab armastus vene mustlaskultuuri vastu. Nad toovad külakostiks Alle-Saijale kauni, värvikireva ja dünaamilise põimiku vene mustlaskultuuri lauludest ja tantsudest. Esitamisele tulevad romantilised, igatsevad ja seikluslikult salapärased mustlaslood elust, armastusest, vabadusest, põgenemisest, kättemaksust - kõigest sellest, mis iseloomustab tundeliste ja temperamentsete mustlaste igapäevaelu, olemist ning tegemisi. Imelistesse graatsilistesse tantsunumbritesse on oskuslikult põimitud nii igatsus kui elurõõm ...


Etenduse piletid on saadaval Piletilevi eelmüügis ja enne etenduse algust kohapeal. Ala koos kohvikuga avatakse tund enne etendust. Ootame kõiki külla mustlasromantikat nautima!



Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page