top of page

Teatrisuvi raadioeetris

Selleaastase teatrisuve võtmelavastus "Kardemoni linna rahvas ja röövlid", mis esietendus 9. juulil, on pälvinud enneolematult suurt tähelepanu ja publikuhuvi. On erakordselt tore, et nii paljud uued külalised on avastanud tee Alle-Saijale. Lisaks rohkearvulisele publikule on meie tegemiste vastu huvi tundnud ka raadiosaadete tegijad. Suvist teatrijuttu käisime hiljuti vestmas nii Raadios Marta kui Klassikaraadios, kelle saateid saab järelkuulata siin:


Ootame kõiki Alle-Saijale, sest tundub, et sellaastane teatrisuvi on saanud sisse just õige hoo! Teatrisuve toetavad Eesti Kultuurkapital ja kohaliku omaalgatuse programm.

" ... üht naisterahvast vajame majja juba ammu. Siis laual aurab kapsapraad ja magustoiduks kooki saab ja tööd ei tee röövlid küll mitte üks raas ...". Muusikalise koguperelavastuse "Kardemoni linna rahvas ja röövlid" esietendus 9. juulil 2016 Alle-Saija Teatritalus. Fotol vasakult: Janno Rüütle (Kasper), Kent Joosep (Jesper) ja Ando Veebel (Jonatan), foto autor: Neidi Ulst.


Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page