top of page

Uus lasteraamat "JONNIMETSA JONN"!

20. detsembril ilmub uus lasteraamat "Jonnimetsa Jonn", mille autor on Ingrid Ulst ja mille on kirjastanud MTÜ Alle-Saija Teatritalu.

Ühte täiesti tavalisse kodusse, kus elab väike tüdruk Adele koos oma vanematega, kolib sisse üks täiesti ebatavaline tegelane. Ta kutsub ennast ise Johanneseks, kuid üldiselt tuntakse teda Jonni nime all. Ja selles kodus hakkab toimuma asju, mis ikka aeg-ajalt juhtuvad seetõttu, et lastele Jonn õla peale istub ja pahandusi sosistab. Tegemist on esimese raamatuga Jonni-lugudest, mis on inspireeritud autori kahest põngerjast - Adelest ja Oskarist. Raamatule on kindlasti tulemas lisa, sest lapsed võivad lõputult inspiratsiooni pakkuda ning ootel on juba hulk materjali järgmise Jonni-raamatu tarbeks.

Raamatu on illustreerinud teatrikunstnik Elise Nigul, kujundaja on Heiko Unt ja keeletoimetaja Ülle Sillamäe.

Raamatu hind on 12 eurot. Raamatut saab tellida SIIT (lisandub postikulu).

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page