top of page

Aasta pakib asju, uus on juba teel ...

Tööd ei ole kunagi liiga palju. Lihtsalt mõnel aastal on teda rohkem kui teisel. Lõppev aasta oli meie jaoks üsna harukordne - tehtud sai oluliselt rohkem kui varasematel aastatel ja rohkem, kui alguses planeeritud. Tõime aasta jooksul välja neli uut lavastust, arendasime edasi teatritalu ala ja kutsusime Alle-Saijale rohkelt külalisteatreid. Teatritalus toimus vahva muinasjutupäev, muinasjututunnid lastele ja kaks toredat kontserti. Osalesime Avatud talude päeval, võõrustades päeva jooksul umbes 150 inimest. Koostöös Mesipuu taluga korraldasime aasta lõpus Jõulutare programmi ning veel enne jõule kirjastasime Ingrid Ulsti uue lasteraamatu "Jonnimetsa Jonn". Meie tegemistele panid aasta jooksul õla alla Eesti Kultuurkapital, Põlvamaa Omavalitsuste Liit, Rahvakultuuri Keskus, kohaliku omaalgatuse programm ja Kanepi vald. Aitäh teile usalduse eest! Meie teatrisuve külastas üle 1300 inimese, sisehooaja etenduste publikut oli üle 600 inimese. Aitäh teile huvi ja kaasaelamise eest!


Traditsioonid on selleks, et neist kinni pidada. Ka sel aastal jagasime tunnustusi tehtu eest, tegime pai omadele ja surusime kätt toetajatel. Ikka selleks, et näidata, kui uhked me oleme oma näitlejate ja toetajate üle.


Siin nad siis on - 2018. aasta parimad!


Parim meesnäitleja 2018 - ARGO PEETMAA

Parim naisnäitleja 2018 - DORIS PAVLOV

Parim kaasnäitleja 2018 - AIVO KIKERMAN

Humoorikaim osatäitmine 2018 - KENT JOOSEP

Aasta üllataja 2018 - AGNES MORITZ ja ADELE VEEBEL

Parim mäng rekvisiidiga 2018 - JAANIKA ULST ja AIVO KIKERMAN

Parim monoloog 2018 - KARIN ULST ja MEELIS VAHTRAMÄE

Parim tantsunumber 2018 - AIVO KIKERMAN, ANDO VEEBEL, HENNU KRUKOV ja MEELIS VAHTRAMÄE

Parim lavavälimus 2018 - IMBI PALLO

Aasta toetaja 2018 - HELIN VILL, DORIS PAVLOV, TRIIN ULST, INDREK ILLUS, VOOTELE AER ja MESIPUU TALU


Lavastaja eripreemiad 2018:

Parim tekstiomandaja 2018 - STEFFI PUKK

Aasta tuletõrjuja 2018 - JAANIKA ULST

Parim kukkuja 2018 - KARIN ULST


Aitäh teile kõigile, hea Alle-Saija Teatristuudio trupp ja toetajad! Soovime kõigile sära ja särtsu täis jõulupühi, kõrget loomelendu, õnne, armastust ja õnnestumisi algaval aastal! Kohtume uuel aastal taas siin-või sealpool eesriiet ... ikka Alle-Saijal!

2018 parimad näitlejad Argo Peetmaa (Oskar) ja Doris Pavlov (Minna) lavastuses "... ja õunapuud õitsevad".

Foto Marko Hõrak.
Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page