top of page

Teatritalus on tulemas tegus suvi


Selleaastane teatrisuvi algab nädal hiljem kui tavaliselt, 17. juulil. Siis esietendub täispikk kahevaatuseline muusikaline koguperelavastus "Printsess Moon". See on lõbus värvikirev lugu printsessidest, headusest ja sõprusest. Loos on palju tantsu ja laulu, kauneid kostüüme ja säravaid karaktereid. Loo autor ja lavastaja on Ingrid Ulst, koreograaf ning liikumisjuht on Reelika Poroson, laulude autorid on Ingrid Ulst ja Tiit Saluveer, lavastuse kunstnik on Elise Nigul. Laval on seekord suur trupp - ligi 30 inimest. Üles astub Alle-Saija Teatristuudio peaaegu täies koosseisus, uutest näitlejatest teevad kaasa Johanna Johanson, Liivia Vaas ja külalisena Gunnar Vasemägi (Pajusi Teater). Samuti osalevad kohalikud lapsed ja noored (Heleriin Ingver, Getrin Sikk, Adele Veebel, Steffi Pukk ja Susanna Johanson) ning Viljandi Huvikooli väikesed tantsijad, kes on saanud tubli tantsuõpetuse Reelika Porosoni käe all. Kaasa teevad ka Kirsi Ponitalu ponid koos instruktoriga. Lavastust mängitakse 8 korda.


Lisaks mängitakse teatrisuve jooksul ka lavastusi "#tulehark", "Täpselt nagu roos" ja "Viimased". Külalistena teevad sel aastal teatrisuve programmis kaasa Sõmeru näitetrupp (draama "Päikesetriip"), MTÜ KaRakTer (satiiriline komöödia "Ulgumerel"), Seasaare Teater (tragikomöödia "Vaim") ja Avinurme Suveteater (komöödia "Siiamaani on hästi läinud").


Kultuuri pakume suvel ka enne teatrisuve algust. Sel aastal on külastajate tungival soovil teatritalus kavas järjekordne muusikateraapia kontsert, sest muusika on ju imeline teraapiavorm. Suvisest pööripäevast inspireeritud kontsert-helirännak, mis toimub laupäeval, 20. juunil, viib kuulajad vaimustavate ja meeltpaitavate helide maailma. Vokalistide duo Ma-s-Ka ning instrumentalistid Lilia Märtmaa ja Denis Vinogradov toovad kuulajani idamaist muusikat - kõlavad nii juudi pühalaulud kui helimängud erinevatel instrumentidel. Selleks, et muusika maagia oleks täielik, saab publik muusikat kuulata hämaras teatrisaalis küünlavalguses ja mattidel lamades.

Teatritalu tegemistele on õla alla pannud Eesti Kultuurkapital, Põlvamaa Omavalitsuste Liit ja kohaliku omaalgatuse programm, kellele kuulub teatritalu siiras tänu. Ootame kõiki suvel teatritallu!

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page