top of page

Ilus suvi, palju toredat teatrit

23. augustil lõppes Alle-Saija Teatritalus teatrisuvi, mis algas juulikuus, täpsemalt 17. juulil muusikalise koguperelavastusega "Printsess Moon". Kultuurisündmus "Kanepi teatrisuvi 2020" toimus juba seitsmendat aastat järjest. Sel suvel sai suveteatri programmis vaadata kokku 16 etendust, nende hulgas ka külalisetendusi Sõmeru näitetrupilt, KaRakTer Teatrilt, Seasaare Teatrilt ja Avinurme Suveteatrilt. Etendusi oli igale eale ja maitsele. Koguperelavastust mängiti kokku 8 korral. Suveteatri programmi etendusi külastas kokku 1001 inimest. Teatrisuvi toimumist toetasid Eesti Kultuurkapital ja Põlvamaa Omavalitsuste Liit. Aitäh kõigile, kes tulid ja kaasa elasid! Aitäh toetajatele ning sõpradele! Uute kohtumisteni siin-või sealpool eesriiet juba sügishooajal, mis algab 5. septembril ajaloolise draama "Viimased" etendustega.

Printsessid Pojeng (Agnes Moritz-Kool) ja Roos (Doris Pavlov) võistlushoos
Hei! Tulge kaema parimaid printsesse! "Printsess Moon" II vaatuse avastseen.
Moon (Johanna Johanson) tahaks hoopis kodunurmedest rõõmu tunda, mitte printsess olla.

Viimased postitused
Arhiiv
Fotod
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page